Dan Toma vine la „Podcast cu Prioritate” #46. Emisiunea apare luni, 3 iunie, pe YouTube ProMotor România și Spotify

Autor: ProMotor 30 mai 2024 Podcast cu Prioritate
Dan Toma vine la „Podcast cu Prioritate” #46. Emisiunea apare luni, 3 iunie, pe YouTube ProMotor România și Spotify

ProMotor lansează luni, 3 iunie, episodul cu numărul 46 al emisiunii „Podcast cu Prioritate”, care va fi disponibil începând cu ora 12:00 pe canalul de YouTube ProMotor România și Spotify.

Dan Toma este CEO-ul Autonom Assistance, o companie de asistență rutieră cu capital 100% românesc, parte a Grupului Autonom.

După ce a petrecut câțiva ani în SUA explorând diverse activități inspirat de visul american, Dan se concentrează în prezent pe leadership, digitalizare, dezvoltarea de produse și servicii, precum și pe eficientizarea proceselor.

Sub conducerea sa compania sa a făcut un pas important în strategia de extindere și consolidare a poziției sale pe piață, prin achiziționarea companiei de asistență rutieră 9695. Această achiziție le permit să-și extindă portofoliul de clienți și să dezvolte relații mai profunde cu clienții existenți, oferindu-le un spectru diversificat de servicii și beneficii, atât pe plan național, cât și internațional.

Dan vine la „Podcast cu Prioritate” să ne povestească cine închiriază mai mult în țara noastră – românii care vin din diaspora sau străinii, cât de mult succes au modelele Dacia printre clienți, dar și care este mașina cu cel mai puternic „WOW factor” din flotele companiei pe care o conduce.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide