Fundația Țiriac a premiat-o pe canotoarea Ionela Cozmiuc cu un Hyundai Ioniq 5

Autor: ProMotor 30 aug. 2024 Comunicat de presă

Fundația Țiriac i-a oferit joi, 29 august, canotoarei Ionela Cozmiuc mașina-cadou pe care a oferit-o tuturor sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportiva a fost medaliată cu argint în proba de dublu vâsle feminine de la Olimpiada, alături de Geanina van Groningen, iar pentru efortul de a cuceri la scurt timp medalia de aur la Mondialele de Canotaj de la St. Catharines, Canada, Ionela a primit un upgrade la mașina inițial planificată.

Efortul Ionelei Cozmiuc a fost deplin apreciat, sportiva fiind recompensată de Fundație atât pentru performanțele obținute la Olimpiada, dar și pentru faptul că imediat după competiţia de la Paris, canotorea a mai cucerit o medalie – medalia de aur la schif simplu categorie uşoară, la Campionatele Mondiale de Canotaj de la St. Catharines, Canada.

“Știu ce înseamnă sportul acesta pe care îl practică. Înseamnă ca de dimineață până seară să muncești până ai bătături. Vine întâi de la muncă și după aceea de la talent. Noi am făcut un mic gest și îi oferim Ionelei o mașină prin care ne dorim să îi arătăm recunoștința noastră atât pentru laurii de la Paris, cât și pentru aurul pe care l-a cucerit după doar câteva zile la Mondialele de Canotaj”, a declarat domnul Ion Țiriac în cadrul evenimetului.

În semn de recunoștință pentru aceste realizări de excepție, Fundația Țiriac a decis să îi ofere un autoturism Hyundai Ioniq 5 325 CP LUXURY, același model care a fost oferit tuturor medaliaților cu aur de la Jocurile Olimpice de la Paris. Autovehiculul Ioniq 5 a înlocuit modelul Hyundai Kona inițial pregătit pentru Ionela Cozmiuc în baza rezultatelor de la Jocurile Olimpice, pe care aceasta nu îl preluase încă, fiind implicată la momentul evenimentului în deplasarea la Campionatul Mondial de Canotaj. Modelul Ioniq 5 predat săptămâna asta a beneficiat și de un branding special.

“Mulțumesc Fundației Țiriac, domnului Țiriac și fiului domniei sale și tuturor celor care au luat parte la această surpriză pentru noi, medaliații olimpici. Voi conduce această mașină cu foarte mare mândrie și onoare, iar dacă lucrurile se vor alinia din nou, voi fi aici alături de dumneavoastră și peste patru ani”, a spus Ionela Cozmiuc.

Acest gest subliniază respectul și aprecierea Fundației Țiriac pentru munca asiduă și perseverența de care Ionela a dat dovadă în cadrul acestor competiții de anvergură. Premiul primit de Ionela Cozmiuc a fost însoțit de un breloc special – o replică a medaliei olimpice – pentru a-i aminti canotoarei de această perioada plină de glorie din cariera sa sportivă.

Fundația Țiriac își reafirmă astfel angajamentul de a sprijini și promova valorile sportului românesc, asigurându-se că acești sportivi extraordinari primesc recunoașterea pe care o merită. Premierea medaliaților olimpici este parte a misiunii Fundației de a susține excelența sportivă și de a inspira tinerii sportivi români să țintească cele mai înalte culmi ale succesului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: tiriac fundation



Comentarii
Inchide