Doi astronauți NASA explorează Transilvania alături de modelul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Autor: Ionuț Vîlciu 05 iun. 2024 Comunicat de presă

Doi astronauți NASA, Susan Kilrain și Dominic A. Antonelli – participanți la SpaceFEST 2024, cel mai mare eveniment din regiune dedicat domeniului aerospaţial, explorează frumusețile pitorești ale Transilvaniei alături de modelul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

Această aventură pe patru roți este o experiență captivantă pentru cei doi astronauți, ce le oferă prilejul să descopere universul fascinant al satelor transilvănene.

Călătoria începe în București, de unde astronauții NASA, Susan Kilrain și Dominic A. Antonelli pornesc într-o expediție de neuitat prin inima României. Întregul traseu îi poartă pe cei doi prin sate transilvănene, pline de istorie și tradiții, pentru o incursiune fascinantă în timp și spațiu.

Distinșii oaspeți au ocazia să viziteze locuri remarcabile precum Castelul Cantacuzino din Bușteni, satul Biertan, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, și cetăți medievale precum Sighișoara, Saschiz, Prejmer, și Cetatea Râșnov. De asemenea, intinerarul celor doi astronauți, mai cuprinde orașul Brașov și vizite la celebrele castele Bran și Peleș, cunoscute pentru arhitectura și istoria lor impresionante.

“Modelul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV se distinge printr-o personalitate puternică și inspiră la explorare, fiind sinonim cu aventura. Este un vehicul care îndrăgește drumul și se adaptează cu ușurință diverselor trasee. Ne bucurăm că astfel, această călătorie prin Transilvania este o experiență sigură, confortabilă și dinamică”, a declarat Răzvan Antoniu director executiv al Asian Vehicles Trading, importatorul Mitsubishi Motors în România.

Aventura prin România vine să ofere o nouă dimensiune a explorării, iar Mitsubishi Eclipse Cross PHEV adaugă tehnologie, confort și siguranță la fiecare pas. Pe parcursul incursiunii prin inima României, modelul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV conduce convoiul celor doi astronauți NASA, asigurând adaptabilitate perfectă pe traseele variate și spectaculoase ale Transilvaniei.

Mitsubishi Motors România demonstrează permanent angajamentul față de aventură. Pe parcursul întregii deplasări, Eclipse Cross PHEV este partenerul perfect de explorare, contribuind la o călătorie fascinantă și sigură prin peisajele unice ale României.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Țiriac Auto


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide