3 metode de distracție pe care să le încerci vara asta cu prietenii (P)

Autor: Promotor 28 aug. 2024 Advertorial
3 metode de distracție pe care să le încerci vara asta cu prietenii (P)

Chiar și spre finalul ei, vara rămâne perioada cea mai potrivită dacă vrei să încerci activități noi și interesante alături de prieteni. Și, desigur, cel mai probabil cauți lucruri ceva mai diferite pe care să le faci, tocmai pentru a schimba puțin rutina cu care ești deja obișnuit. Știi tu, vrei să ieși mai des, dar parcă nu ai pleca prea departe și, desigur, ai mai lua o pauză de la hobbyurile tale uzuale, fie ele unele culturale, cum ar fi cititul sau vizionatul documentarelor, sau distractive, așa cum sunt jocurile online sau comunitățile de vlogging pe care le urmărești cu interes, ori mesele de live casino, așa cum aflăm aici mai multe informații.

Ei bine, dacă ești în căutare de idei ieșite din comun la care probabil nu te-ai gândit, uite 3 activități distractive pe care le poți încerca împreună cu prietenii tăi cât încă vremea bună îți permite relaxare în aer liber.

Geocaching – o vânătoare modernă de comori 

Geocachingul este o activitate care combină explorarea în aer liber cu tehnologia, oferindu-ți ocazia să te simți ca un adevărat vânător de comori. Cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil, tu și prietenii tăi puteți căuta „comori” ascunse în locuri publice. Aceste comori sunt, de obicei, mici containere care conțin un jurnal în care îți poți scrie numele. Geocachingul te poartă prin locuri pe care probabil nu le-ai descoperi altfel, oferindu-ți ocazia să explorezi orașul sau împrejurimile într-un mod inedit. În plus, te provoacă să lucrezi în echipă și să câștigi diverse recompense pe măsură ce aventura se apropie de final.

O experiență escape room în aer liber

Escape room-urile au devenit populare prin multitudinea de tematici oferite, dar de ce să nu duci această experiență la un alt nivel și să încerci să rezolvi un puzzle complicat în aer liber? Aceste jocuri se desfășoară, de obicei, în parcuri sau zone urbane și implică rezolvarea unor puzzle-uri și urmărirea unor indicii pentru a „evada” dintr-o zonă delimitată. Este o activitate care te provoacă să gândești în echipă și să te bucuri de natură sau de oraș într-un mod diferit și plin de adrenalină. În plus, cu puțină inspirație poți organiza chiar tu un escape room pentru grupul tău de prieteni. Ai mai multe indicii despre cum anume să faci asta în articolul de aici.

Propriul tău cinema în aer liber

În loc să mergeți la un cinema, de ce să nu creați propriul vostru cinema în aer liber? Tot ce aveți nevoie este un proiector, un cearșaf alb sau un perete drept și curat, și o selecție de filme preferate. Instalați totul într-o grădină, pe acoperișul blocului sau într-un parc mai retras, aduceți pături și gustări și bucurați-vă de o noapte de film interactivă. O activitate simplă, dar extrem de plăcută, care te va relaxa, cu siguranță. Este, dacă vrei, alternativa urbană pentru o ieșire cu cortul la munte.

După cum vezi, chiar dacă ai rămas fără zile de concediu și chef de călătorii lungi, ai în continuare soluții pentru distracție și voie bună chiar la tine în localitate. Încearcă ideile de mai sus sau, de ce nu, încearcă să găsești altele noi, adaptate la orașul sau localitatea în care trăiești. Adu-ți prietenii lângă tine și profitați de zilele și serile călduroase de vară pentru a mai uita de stresul acumulat pe parcursul zilei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Unsplash



Comentarii
Inchide