Mansory lansează un pachet de tuning controversat pentru Ferrari Purosangue – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 25 sept. 2024 Știri auto

Tunerul Mansory a lansat un pachet de tuning pentru Ferrari Purosangue, unul care va împărți cu siguranță opiniile oamenilor.

Dacă oamenii nu erau deja împărțiți din cauza primului SUV de la Ferrari, Mansory a lansat un pachet de tuning agresiv, care va împărți și mai tare opiniile pasionaților.

Mansory Pugnator, așa cum este denumit oficial kit-ul, are la bază noul Ferrari Purosangue. În stilul deja cunoscut Mansory, mașina a primit un makeover exterior complet. Kit-ul exterior este alcătuit din noi bare de protecție, capotă și evazări pentru aripile laterale realizate din fibră de carbon un eleron uriaș.

Partea din spate este completată de încă un eleron tip coadă de rață și de difuzorul de dimensiuni generoase, care înglobează și evacuările. Mansory a ales să monteze cele patru terminații în mod vertical, similar cu ceea ce am văzut pe BMW XM.

Modificările continuă și la interior

Interiorul lui Pugnator, denumire preluată din limba latină și care înseamnă „luptător”, poate fi personalizat din orice punct de vedere: tapițerie, cusături sau ornamente.

Un volan sport Mansory din piele și carbon cu lumină de schimbare integrată, centuri de siguranță cu logo brodat, pedale sport din aluminiu, covorașe și multe alte dotări conferă mașinii o notă suplimentară de individualitate. Clienții vor avea de unde alege dacă doresc să își personalizeze SUV-ul exclusivist.

Nu în ultimul rând, Mansory s-a jucat puțin și sub capotă. Astfel, motorul V12 care echipează fiecare exemplare Purosangue dezvoltă acum 755 CP și 730 Nm. Evacuarea are un sistem de control al clapetelor care include două convertizoare catalitice sport și se termină cu două țevi de eșapament, una deasupra celeilalte, integrate în difuzorul spate.

Nu este o creștere foarte mare ținând cont că, în forma sa stock, Purosangue dispune de 725 CP și un cuplu maxim de 716 Nm. Pentru moment, Mansory nu a anunțat prețuri pentru acest pachet.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mansory


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide