Banca Transilvania vinde un SUV ieftin, bine dotat. Merită sau nu banii după 250.000 KM

Autor: Ionuț Vîlciu 15 aug. 2024 Știri auto

SUV-urile sunt, fără dar și poate, cea mai căutată categorie de mașini în acest moment. Oamenii caută oferte cât mai bune, iar acest Peugeot 3008 din 2018 ar putea reprezenta o alternativă atractivă pentru o familie ce are nevoie de o mașină spațioasă și economică.

Nu este un secret, prețurile mașinilor noi a crescut simțitor în ultimii ani, astfel că cei ce căutau un model nou au început să scaneze și piața mașinilor second-hand. Totuși, am putut observa o creștere a prețurilor chiar și pentru automobilele second-hand.

În această situație, este o idee bună să cumperi o mașină recuperată de bancă? Răspunsul nu este atât de simplu, pot exista afaceri foarte bune ce pot rezulta din astfel de achiziții sau acele mașini se pot dovedi a fi foarte neîngrijite, ceea ce duce la cheltuieli suplimentare.

Nouă ne-a atras atenția un Peugeot 3008 din anul 2018, vândut de BT Leasing, o mașină din parcul de vehicule recuperate de bancă.

Cum se prezintă SUV-ul după 6 ani și 250.000 km

Exemplarul în cauză este fabricat în 2018, echipat cu motorizarea diesel de 1.5 litri. Aceasta dezvoltă 131 CP și este cuplat la o transmisie automată cu 8 rapoarte, pe care o regăsim pe multe modele din ramura franceză a grupului Stellantis.

Fiind o echipare GT-Line, mașina are dotări precum faruri full LED, jante din aliaj cu design specific, interior cu tapițerie din piele și textil, senzori de parcare, asistent pentru unghiul mort, pilot automat, tablou de bord digital și încărcător wireless pentru telefon.

Chiar dacă are 249.388 de kilometri la bord, mașina se prezintă în stare bună, cel puțin din punct de vere estetic. La exterior există mici ciobituri cauzate de pietre, lucru normal pentru o mașină cu un asemenea kilometraj. Interiorul este curat, fără rupturi, dar cotiera centrală poate da de gol kilometrajul mașinii.

BT Leasing a listat la vânzare acest Peugeot cu suma de 14.161 de euro cu TVA inclus. Merită sau nu prețul cerut de bancă?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide