Proprietarii de Land Rover recurg la măsuri disperate. Cum își asigură mașinile pentru a nu fi furate? – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 01 iul. 2024 Știri auto

Proprietarii de Land Rover au început să recurgă la măsuri disperate pentru a se asigura că mașinile lor nu sunt furate. Unii au ajuns să își lege mașinile cu lanțuri de copaci.

Din cauza ratei ridicate de furt a modelelor Land Rover, proprietarii au început să recurgă la tot felul de metode pentru a se asigura că mașinile nu le sunt furate.

Proprietarii de Land Rover au luat măsuri radicale pentru a-și proteja mașinile scumpe pe fondul unui val de furturi în Londra. Se pare că un șofer îngrijorat și-a legat cu lanțuri mașina de un copac pentru a evita ca hoții să o fure.

Hoții au devenit tot mai abili și se folosesc de sistemul de acces keyless al mașinilor pentru reuși șă deschidă ușile să le fure, iar proprietarii sunt din ce în ce mai alarmați, relatează Daily Mail.

Un proprietar și-a legat Land Rover-ul de un copac de frică să nu-i fie furată mașina

O postare pe rețelele de socializare arată un Land Rover Defender parcat într-o zonă rezidențială, fiind legat cu un lanț de biciclete în jurul unui copac din apropiere. Lanțul a fost pus în două în jurul mașinii și asigurat cu un lacăt mare în încercarea de a descuraja hoții.

Land Rover se confruntă cu o criză de reputație în Marea Britanie după ce proprietarii s-au plâns că mașinile lor devin prea scumpe pentru a fi asigurate după o serie de furturi care a avut loc în toată țară.

Cea mai furată mașină în Anglia în decursul anului trecut a fost Lexus RX, dar Range Rover Velar, Sport și Range Rover-ul full size s-au clasat pe pozițiile imediat următoare. De asemenea, pe locurile șase și șapte regăsim modelele Evoque și Discovery Sport.

În ciuda eforturilor companiei, care a ajutat cu bani autoritățile în încercarea de a opri această problemă, proprietarii s-au plâns că asigurătorii au crescut în mod dramatic polițele sau chiar au refuzat acoperirea, ceea ce a dus la o scădere mare a prețurilor vehiculelor produse de Land Rover.

VIDEO

@reallifebants Just Another Day In London 🤣😂😂😩😩🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️😂😂😂 #viral #fyp ♬ original sound – RealLifeBants🫵🏼

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide