Cum arată ”benzinăriile mobile”. Acestea vin oriunde o mașină are nevoie de carburant

Autor: Marius Vișan 19 apr. 2021 Știri auto

Benzinăriile mobile îi scutesc pe șoferi de așa numită ”pană a prostlui”. Șoferii din Dubai nu mai trebuie să-și facă griji dacă rămân fără benzină atunci când se află în trafic. Mașinile din Emiratele Arabe Unite pot fi acum realimentate oriunde s-ar afla, datorită noii tehnologii inteligente.

Conducătorii auto pot primi combustibilul acolo unde se află, în loc să fie nevoiți să stea la coadă la benzinării. Când urcă în mașină, șoferii nu mai trebuie să-și facă griji dacă au suficient combustibil pentru a ajunge la destinație. Cu ajutorul unei aplicații pentru telefonul inteligent orice șofer poate realimenta în orice loc de parcare.

O companie din Dubai, în colaborare cu un producător auto, a lansat prima aplicație online de livrare a combustibilului. Unele autoturisme pot trimite comanda de benzină sau motorină direct din sistemul multimedia cu care sunt dotate.

Benzinăriile mobile pot fi accesate doar cu ajutorul unei aplicații mobile

Combustibilul nu este livrat într-un recipient, ci într-un vehicul sigur care amintește de un camion blindat. Acesta este echipat cu un contor digital, furtun de umplere cu o duză de siguranță și chiar conuri pentru avertizarea celor din trafic că se află într-o zonă unde se alimentează o mașină.

Șoferul care conduce această ”mini-cisternă” este o persoana instruită care va ajunge la locul ales de client, va parca lângă mașină, va deschide rezervorul de combustibil, va umple exact cantitatea prestabilită și va pleca lăsând în siguranță mașina și rezervorul de combustibil.

Intră în GALERIA FOTO

Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie creat un cont cu detaliile de bază ale persoanei și ale vehiculului. Aplicația conține câmpuri pe care le completați cu locația de realimentare, cantitatea de combustibil și ziua / data în care clientul dorește să alimenteze. Comanda minimă este de 40 AED, echivalentul a 10 euro.

Pe lângă comoditate, un mare plus este și prețul scăzut al combustibilului în Dubai. Un șofer plătește echivalentul a aproape 85 de lei pentru 35 de litri de benzină.

Serviciul a prins imediat la public. Peste 2 milioane de persoane folosesc deja această aplicație în Emiratele Arabe Unite, informează Știrileprotv.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: drivemeonline.com / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide