MADE ÎN ROMÂNIA. Cea mai nouă modalitate de asflatare: cu punga – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 ian. 2018 Știri auto
MADE ÎN ROMÂNIA. Cea mai nouă modalitate de asflatare: cu punga – VIDEO

Într-un clasament realizat de Forumul Economic Mondial, România se află printre codaşi, în ceea ce priveşte calitatea drumurilor – după Zimbabwe sau Cambodgia. Din 138 de state analizate, România ocupă locul 128, iar in Uniunea Europeană este ultima la acest capitol. Vă veţi întreba de ce? Ai bine, unul dintre răspunsuri ar putea fi calitatea întreţinerii şi a reparaţiilor care se fac.

Distante-Rutiere.com a publicat un clip în care vedem cum se acoperă. Se poate vedea cum unul dintre angajaţi scoate dintr-o pungă o bucată de asfalt şi acoperă cu ea groapa. 

VIDEO

Asfaltarea este un proces destul de evoluat, care implică o serie de acţiuni specifice, care trebuie respectate dacă ne dorim să obţinem un rezultat rezistent şi durabil.

Astfel, pentru a prelungi durata de viaţă a unui astfel de serviciu, este necesar ca, înainte ne apucam de lucru, să aplicam un produs de stabilizare. Dupa aplicare, se va face compactarea drumului, care se realizeaza cu ajutorul unor utilaje speciale, ce au rolul de a pregati drumul pentru asfaltare.

În final, drumul este asfaltat, respectand condiţiile generale, astfel încât rezultatul final să fie unul de succes, iar drumul să aibă o durată de viaţă cât mai mare şi să reziste atât condiţiilor meteo, cât şi greutăţii şi fluxului rutier.

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide