GALERIE FOTO Poliţia din Germania are maşini noi. Şi ce maşini…

Autor: ProMotor 10 nov. 2015 Știri auto

Poliţia din landul Renania de Nord-Westfalia îşi va îmbogăţi flota cu aproape 2.000 de autovehicule BMW, dar şi 121 de motociclete ale constructorului bavarez, în următorii 3 ani. 

Maşinile BMW care urmează să fie livrate sunt 318d Touring (1.800), BMW 520d Touring (130), precum şi motociclete BMW R 1200 RT (121). Primele 12 autovehicule au fost deja livrate, fiind vorba despre modele Seria 3 Touring.

 

Citeşte şi Maşina îndrăgită de Nicolae Ceauşescu şi testată de el însuşi, dar interzisă de Elena. GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO Maşina (pe thoriu) care merge 100 de ani fără să o alimentezi

Citeşte şi Maşina Google Street View, trasă pe dreapta. Ce le-a atras atenţia poliţiştilor

 

Modelele Seria 3 vor fi echipate cu motoare de 150 CP, în timp ce variantele de Seria 5 vor avea motoare de 190 de cai-putere.

Pe lângă echiparea standard, noile maşini ale poliţiei germane au semnal luminos pe acoperiş, dar şi balize LED integrate în hayon. Automobilele sunt decorate în culoarea albastră şi cu benzi galben fluorescent, designul specific poliţiei. 

Prin intermediul sistemului ConnectedRescue din portofoliul BMW Connected Drive, automobilul oferă, opţional, posibilitatea de a transmite toate informaţiile importante – precum adresa, motivul utilizării şi persoana de contact – de la dispecerat către automobil. În funcţie de software-ul utilizat în centrul de control, se pot transmite, la nevoie, coordonatele exacte ale locului de utilizare. Din centrul de operaţiuni se pot selecta până la 100 de automobile şi pot transmite informaţii în mod individual sau mai multe în acelaşi timp.

 

Citeşte şi Tractoristul modern. Vei fi surprins să afli cât câştigă

Citeşte şi VIDEO Maşina (pe thoriu) care merge 100 de ani fără să o alimentezi

Citeşte şi VIDEO Un Duster „special” se întrece cu tancul rusesc T-80 pe teren accidentat

 

Motocicletele BMW R 1200 RT dispun de un motor boxer cu doi cilindri, cu răcire cu aer/apă şi o putere de 92 kW/125 CP. În modurile „Rain” şi „Road”, motocicleta poate fi adaptată la diferitele condiţii de drum. În echiparea standard se regăsesc atât ABS Intergral, cât şi controlul automat al stabilităţii (ASC).

Bordul multifuncţional, cu display TFT color mare, permite afişarea informaţiilor importante. Pe lângă designul alb-albastru specific poliţiei, cele mai noi balize LED şi semnale de avarie – dispuse în faţă şi în spate – permit ca motocicleta să fie observată atunci când este utilizată în traficul rutier.  

 

 

 

Citeşte şi Cum este cel mai luxos model SKODA? Superb – GALERIE FOTO + TEST-DRIVE

Citeşte şi Ai doar 1.000 de euro pentru o maşină? Există opţiuni în România

Citeşte şi În fiecare zi, hoţii încearcă să păcălească şoferii cu aceste 12 metode. Află tot despre ele şi cum te poţi proteja

Citeşte şi VIDEO: Imagini incredibile surprinse in Bucureşti. O femeie a „plimbat” pe capotă un barbat care o acuza ca l-ar fi tamponat cu intenţie

Citeşte şi FOTO – Poliţia Română – 1967 vs 2015. Ei ne arată maşinile, noi vă spunem totul despre ele. Plus: drive-testul cu maşina cumpărată de Poliţie

Citeşte şi Noua maşină a Patriarhului Daniel – GALERIE FOTO

Citeşte şi DACIA diesel, printre maşinile verificate în Germania deoarece există suspiciuni că nivelul noxelor declarat este depăşit

Citeşte şi VIDEO. Burnout cu un Ducati 916 pe un iPhone 6S. Ce se întâmplă cu telefonul e uimitor

 

Citeşte şi VIDEO O femeie care traversează strada este lovită de o maşină. Cui aparţine vina?

Citeşte şi GALERIE FOTO – Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

Citeşte şi GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu mai puţin de 3000 de euro

 

Citeşte şi Ce acte ai nevoie ca să-ţi închiriezi un loc de parcare în Bucureşti. Procedura pe sectoare

Citeşte şi VIDEO Fiat atacă un nou segment, condus de japonezi şi americani – FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide