Şi-a lăsat maşina de lux la lustruit, iar angajatul beat al spălătoriei a plecat cu ea la plimbare. Dar asta nu e tot…

Autor: Andreea Unturica 23 oct. 2015 Știri auto
Şi-a lăsat maşina de lux la lustruit, iar angajatul beat al spălătoriei a plecat cu ea la plimbare. Dar asta nu e tot…

Un bărbat de 29 de ani, angajat al unei spălătorii din Focşani, a furat un autoturism de lux pe care un client îl lăsase la lustruit şi a plecat cu el, deşi era sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, provocând un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan – GALERIE FOTO

Potrivit anchetatorilor, angajatul unei spălătorii din Focşani a furat, joi, un autoturism lăsat de proprietar pentru a fi lustruit. Aflat sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere, tânărul a furat maşina din spălătorie şi a plecat la plimbare, ieşind din Focşani spre localitatea Boloteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La un moment dat, pe DN 2 D, tânărul a intrat într-o benzinărie, cu intenţia de a alimenta autoturismul de lux, dar la un moment dat a lovit cu maşina mai multe rafturi cu produse din staţia de carburant, ulterior demarând în trombă.

EXCLUSIV ProMotor – Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

 

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

Personalul benzinăriei a anunţat imediat Poliţia din Boloteşti, care a încercat să îl oprească la intrarea în localitate, însă bărbatul a ignorat semnalele oamenilor legii, care au pornit în urmărirea sa.

După aproximativ trei kilometri, bărbatul a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a oprit în gardul unei case. În urma impactului, maşina a fost avariată, iar gardul gospodăriei în care a intrat a fost distrus. După accident, bărbatul a fost imobilizat şi dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Potrivit Poliţiei Vrancea, la testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În sfârşit! Sistemul care face viaţa mai uşoară fiecărui şofer care conduce în Bucureşti va fi repornit

DOCUMENT OFICIAL – Situaţia reală a reţelei de transport din România. Cum ne deplasăm mai repede: maşină sau tren?

DOCUMENT OFICIAL – Cât plăteşte România pentru un kilometru de autostradă, faţă de celelalte ţări din Europa. Rezultatul este surprinzător

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide