DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

Autor: Vlad MIRONESCU 12 oct. 2015 Știri auto
DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

Peste 11 milioane de autovehicule VW, Seat, Skoda sau Audi sunt afectate de scandalul Dieselgate, însă noi informaţii apărute în piaţă susţin că rezolvarea probemei va fi puţin mai complicată decât se anunţa.

DIESELGATE, de la A la Z. O analiză completă marca ProMotor, unde afli tot ce trebuie să ştii despre scandalul momentului

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo – GALERIE FOTO şi VIDEO

Oficialii germani sugerează că 3,6 milioane de maşini vor avea nevoie de modificări mecanice. Ar putea fi vorba de varianta de 1,6 litri a motorului diesel EA189. Potrivit speculaţiilor anterioare, motoarele în cauză ar fi avut nevoie de injectoare noi.

ROVINIETE. Lista completă a punctelor fixe de verificare. Preţuri, amenzi, dar şi DETALIUL CARE TE POATE SCĂPA DE AMENDĂ

 

Şeful VW din Statele Unite a declarat ieri că soluţia ar putea consta într-o modificare a parametrilor convertorului catalitic sau într-un sistem de curăţare a emisiilor de oxizi de azot (NOx) pe bază de uree, sau chiar ambele variante. 

Matthias Müller, actualul CEO al concernului VW, a promis că toate maşinile grupului afectate de scandalul Dieselgate vor fi reparate până la sfârşitul anului viitor.

Dieselgate: Volkswagen a anunţat când va începe rechemarea în service pentru modelele diesel afectate

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide