Volkswagen Touareg îmbrânceşte bărbăteşte o Dacia Logan în Bucureşti [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 23 sept. 2015 Știri auto
Volkswagen Touareg îmbrânceşte bărbăteşte o Dacia Logan în Bucureşti [VIDEO]

Cumva, mi-ar plăcea ca toate clipurile pe care le văd pe TraficTube.ro să fie insipide şi poate chiar uşor amuzante – cum sunt, de altfel, majoritatea de acolo. Pentru că asta ar însemna că situaţia de pe drumurile noastre ar fi insipidă şi uşor amuzantă. Însă nu este. Pentru că userii TraficTube.ro au surprins şi accidente mortale cauzate de neatenţia sau prea-multa-încredere a şoferilor. Şi, mai nou, au surprins un accident care numai „accident” nu se poate numi. Pentru că este greu să negi că nu a fost cu intenţie.

În zona Mioriţa a Capitalei – zona de „degajament” din Bucureşti, care duce către DN1, un Touareg pare mai grăbit decât ceilalţi. Se mai întâmplă să fii grăbit acolo şi se mai întâmplă să dai peste un şofer care merge pe banda a treia cu 45-50 km/h, pentru că el nu se grăbeşte. Se mai întâmplă să te enervezi. Mie mi s-a întâmplat, până când am înţeles că pot să mă relaxez şi să nu mă mai ofuschez atâta fix degeaba. 

Însă şoferul Touaregului din clipul de mai jos nu doar că s-a ofuscat şi a început să înjure sau să dea flashuri sau să claxoneze. Nu, s-a ofuscat până în punctul în care a îmbrăncit Loganul de pe stradă, Logan care a trecut în derapaj necontrolat pe lângă un pieton aflat pe trotuar. M-am uitat la clipul acesta de suficient de multe ori încât să nu-i mai pot găsi nicio scuză şoferului. Tipule, ceea ce ai făcut tu se numeşte vătămare corporală din culpă şi, dacă întindem un pic coarda, tentativă de omor. Sper să nu te superi că întindem coarda. Tu tocmai ai făcut-o în mod flagrant.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide